joi, 26 septembrie 2013

                 Buna tuturor!


       Daca ati ajuns aici inseamna ca sunteti interesati sa faceti un castig suplimentar cu un efort destul de mic (aproximativ 15 min.) zilnic in fata calculatorului.
       Acest lucru se poate realiza prin inscrierea pe doua site-uri (preferabil pe ambele pentru a creste sansele de castig)  prin apasarea pe unul din urmatoarele link-uri:


     
    Primul lucru de care aud cei care se intereseaza cum ar putea sa faca usor bani pe net este .... NeoBUX. Toata lumea stie ce este NeoBux. Nu este coltisor pe internet in care sa nu gasesti informatii despre cel mai bun site care plateste pentru vizitat cateva reclame pe zi. Tutoriale video, tutoriale in limba romana, forumuri, sfaturi si ponturi ... gasesti tot ce vrei tu despre acest subiect. Numai sa vrei sa cauti! De unde atata reclama? Pai daca vrei sa faci un banut cat de cat pe NeoBUX trebuie sa ai cat mai multi afiliati. Asta inseamna nu sute ci mii de oameni care sa intre, daca nu zilnic macar odata la 2-3 zile.


Neobux
1. Cum ma inregistrez pe site?
Pentru a te inregistra apasa pe banner-ul de mai jos










Completezi  campurile astfel (recomand sa se foloseasca datele reale ca sa nu ai probleme pe viitor):

    Username: Introduci un nume de utilizator. Acesta va fi numele contului si il vei folosi la fiecare autentificare.

    Password: Parola contului, pe care o vei folosi de asemenea pentru a te autentifica pe site.

    Password confirmation: Introduci aceeasi parola din nou.

    Email: Va trebui sa introduci adresa ta de Email, o adresa de email valida, fiindca va trebui apoi sa o confirmi.

    AlertPay/PayPal Email: Adresa de Email cu care te-ai inregistrat la Paypal (daca nu ai inca un cont PayPal este momentul sa iti faci unul).

    Birth Year: Anul in care te-ai nascut.

    Image Verification: Va trebui sa introduci codul care apare in imaginea respectiva Verifica daca toate datele introduse sunt corecte, apoi apasa “CONTINUE”. Vei fi directionat catre pagina in care vei confirma ca adresa de Email introdusa iti apartine.

    Validation code for: Vei introduce codul pe care NeoBux ti l-a trimis in Email-ul pe care l-ai introdus la inregistrare (copy -> paste).

    Image verification: Introdu codul care iti apare in imaginea de verificare. Verifica daca toate datele introduse sunt corecte, apoi apasa “FINISH REGISTRATION”.
 2. Conecteaza-te la contul tau - descopera lumea care iti transforma visele in realitate
Recomandat este sa-ti setezi si parola secundara pe motive de siguranta sporita a contului.
3. Cum incepi sa castigi bani- vizualizarea reclamelor
Odata ce te-ai autentificat pe site cu contul tau, poti incepe sa castigi bani, vizualizand reclamele puse la dispozitie.
Click pe “View Advertisements”.
Te va duce pe o pagina unde reclamele sunt afisate pentru a face click pe ele si a castiga bani.
Vei vedea un tabel, pe fiecare rand fiind afisata cate o reclama. In cazul membrilor Standard, vor aparea minim 4 reclame (cele obligatorii de culoare portocalie). Numarul de reclame afisate poate varia. Pentru a vizualiza o reclama va trebui sa faci click intai pe titlul reclamei respective , apoi pe bulina rosie care va aparea. Dupa ce ai datclick pe bulina rosie, va aparea o noua fereastra, in care vei observa urmatoarele:
Odata ce pagina s-a incarcat complet, va aparea o bara de progres.
Dupa ce bara de progres indica 100% poti sa inchizi pagina pentru ca ti s-a acordat suma corespunzatoare tipului de reclama (explicatiile le gasesti imediat in tabelul de mai jos)
Acum poti inchide aceasta fereastra si repeta la fel cu celelalte reclame.
Daca vei inchide fereastra inainte ca bara de progres sa se finalizeze, nu vei fi platit pentru reclama respectiva.

 
Aici este locul unde reclamele sunt afisate, incat sa putem face click pe ele si sa fim platiti pentru asta. Mai jos aveti tabelul cu castigurile obtinute pentru fiecare tip de reclama si pentru fiecare tip de cont (un nou inscris este la categoria Standard)

Extended Exposure - apar foarte foarte rar dar sunt cele mai bine platiteStandard Exposure - apar rar, de la 0 la cateva pe zi, sunt platite bine
Mini Exposure - apar cateva pe zi, plata pentru ele fiind satisfacatoare
Micro Exposure - apar des in cursul zilei, dar castigul obtinut este foarte mic
Fixed Advertisements (culoare portocalie) - apar o singura data pe zi, sunt in numar de 4 pentru membrii standard si in numar de 9 pentru ceilalti membri. Sunt oligatorii de dat click pe ele intr-o singura perioada a zilei (fie intre ora de resetare a reclamelor - care difera de la membru la membru - si ora 6.59, ora Romaniei, fie intre ora 6.59 ora Romaniei si ora de resetare a reclamelor). Sunt cele mai importante reclame (in lipsa timpului intr-o zi, macar acestea trebuiesc vizualizate) pentru ca ele sunt cele care stabilesc daca un membru este activ zilnic sau nu. Tot in functie de ele se primesc bani de la referali directi sau inchiriati pentru click-urile pe care le dau acestia in ziua respectiva.
Fixed Advertisements - apar de fiecare data cand se reseteaza reclamele, plus cateva pe parcursul zilei
Fiecare reclama in parte iti aduce:
    - in cont suma trecuta in tabelul de mai sus;
    - 1 NeoPoint;
    - suplimentar, pentru fiecare  reclama vizionata alte 3 sanse de castig - AdPrize. Nu ratati aceste sanse pentru ca puteti castiga Neopoints, bani sau membru Golden;
Aici veti gasi Mini Jobs-uri, platite de la 0.04$ pana la 0.44$ per task. Pentru membrii Standard sunt obligatorii de accesat pentru ca pot aduce sume frumusele, strict necesare pentru prelungirea referalilor inchiriati. Depinde doar de atentia si disponibilitatea fiecaruia, de cunostintele de limba engleza, germana sau franceza. Totusi, primesti bani pe fiecare task daca indeplinesti conditia de minim 70% acuratete. Suplimentar, la fiecare 1$ castigat din indeplinirea aceastor Mini Jobs-uri, primesti un bonus de 12%.
Aici este forumul, unde vei intalni membrii comunitatii NeoBux. (chiar si in limba romana). Obligatoriu de citit subiectele importante pentru ca vei primi informatii care te vor ajuta sa castigi bani, sa nu faci greseli. Invata din experienta celor vechi, pune intrebari pertinente, stabileste-ti singur strategia de castig.
4. Marirea veniturilor
Odata inscrisi trebuie sa constientizam faptul ca muncind de unul singur nu vom face prea multi bani. In cele mai bune cazuri se pot castiga muncind astfel pana in 1.5$ pe luna. Eventual, suma poate creste substantial pe masura ce se rezolva Mini Jobs-urile, dar tot nu sunt suficient de multi bani. Nu poti ajunge niciodata la sume importante, sume care sa-ti suplimenteze banii de buzunar sau chiar care sa-ti confere siguranta financiara.
Singura si unica solutie sunt Referalii. Un referal este cineva care lucreaza pentru el dar si pentru tine. Referalii primesc pentru vizualizarea reclamelor ceea ce vei primi si tu: Bani! Un referal este tot un membru NeoBux, de la care vei castiga si tu bani cand acesta vizualizeaza reclame.
Exista doua tipuri de referrali:
A. Direct Referrals - sunt acele persoane care se inregistreaza pe NeoBux folosind link-ul tau. Pot fi prieteni, cunostinte, oricine altcineva care nu este inca membru Neobux. Nu trebuie sa te grabesti. Dupa 15 zile de activitate si minim 100 de reclame vizualizate, link-ul tau pentru inscrierea referalilor directi se va genera si va deveni activ. Modalitatile de a gasi astfel de persoane sunt multiple, depinde de abilitatile fiecaruia.
Numarul acestora este limitat dupa urmatorul algoritm - 30 referali directi in prima luna de activitate + 1 referal direct la fiecare alte 4 zile vechime in NeoBux. (exemplu: daca ai o vechime de 1 luna si 5 zile, vei putea avea maxim 30 + 1 = 31 referali directi).
Poti suplimenta numarul lor platind cate 500 NeoPoints pentru fiecare slot nou de referal.
Limita referalilor directi pentru fiecare tip de membru:

 Standard  30
 Pioneer    60
 Golden   200
 Golden   Pioneer    250
 Golden   Emerald   300
 Golden   Sapphire  300
 Golden   Platinum   400
 Golden   Diamond  400
 Golden   Ultimate  ''Nu exista Limita''
Referalii directi pot vanduti care NeoBux. Pentru a vinde un referal direct, acesta trebuie sa indeplineasca anumite conditii. Prima ar fi ca referalul trebuie sa fie mai vechi de 60 zile. Odata ce a indeplinit aceasta conditie ca aparea simbolul de culoare verde "$" in dreptul lui. Referalul va mai trebui sa treaca prin unele filtre care sunt secrete din motive de siguranta.
Preturile de vanzare sunt diferite in functie de media lor de reclame obligatorii vizionate zilnic. Astfel,
- Referalii cu un AVG intre 2,00 si 3,99 = 1$
- Referalii cu un AVD intre 4,00 si 5,99 = 2$
- Referalii cu un AVG mai mare de 6,00 = 3$

Mai jos aveti este prezentat tabelul cu castigurile pe care vi le aduce un referal direct


Pentru orice indicatii sau detalii va stau la dispozitie pe mu_vi2003@yahoo.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu