luni, 10 martie 2014

Meditatii matematica!

       Pentru a venii in intampinarea celor care  urmeaza sa sustina examenul pentru admiterea la liceu sau pentru cei care doresc sa promoveze examenul de bacalaureat, ofer meditatii la matematica doritorilor la preturi extrem de mici fata de oferta de pe piata.
       Metodele mele de predare se bazeaza pe focalizarea materiei conform cerintelor programei scolare si a tematicii examenelor.
       In aproximativ 5-6 luni (cu 1 sedinta pe saptamana) se poate parcurge materia pentru examene si se pot rezolva si discuta subiectele propuse (aproximativ 100) pentru a obtine cel putin nota minima de promovare considerand ca plecam de la nivelul de pregatire minima a unui elev de clasa a 8-a sau a 12-a.
       Sedintele de pregatire sunt individualizate pentru fiecare elev in parte, in functie de cunostintele pe care le poseda si capacitatea de acumulare a materiei!
      Anuntul este valabil si pentru cei care au terminat liceul in anii anteriori si  nu au promovat examenul de bacalaureat.
      Pentru informatii suplimentare, referinte si chiar sedinte demo gratuite ma puteti contacta la tel.0742062245 sau mu_vi2003@yahoo.com.

poza

Ai luat nota mica la simulari?
Contacteaza-ma si vei fi surprins de ceea ce poti!!!
 NU LASA TIMPUL SA TREACA.FOLOSESTE-L IN FAVOAREA TA! CONTACTEAZA-MA!!!
 Pentru informatii suplimentare, referinte si chiar sedinte demo gratuite ma puteti contacta la tel.0742062245 sau mu_vi2003@yahoo.com.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu